home me contact

19 May 2013

Nyt puuttuu enää kesäloma! (ja Ruotsin häviö MM-kisoissa)

Nyt onkin taas vierähtänyt aikaa siitä, kun viimeksi tänne kirjoittelin. Paljon on tässä välissä tapahtunut ja maailma on muuttunut ihan vaalean vihreäksi. Kovin tarkasti en jaksa nyt mitään selitellä, mutta kuvia on kerrankin ihan kunnolla, vaikka laadusta en kyllä mene sitten ihan takuuseen.


Kunnioittakaa tätä kuvaa, sillä könysin kipeän polven kanssa ruohonjuuritasolle tätä ottamaan.

Tuossa siis pari kuvaa muutaman päivän takaa, kun oltiin Vilin kanssa lenkillä.


Jei (: Nyt meiltä puuttuu enää Siuntio Silosäkeen kirja.

Torstaina käytiin meidän luokan kanssa Taitaja 2013-messuilla ja saatiin todeta, että ne opintopolut oli ihan yhtä tyhjän kanssa. Meidän opas käveli ihan hirveetä kyytiä, ettei kerinny mitään oikein jäädä katselemaan ja kun kierrettiin jo toista opintopolkua niin mie ja yksi miun kaveri, erottiin siitä ryhmästä niin saatiinpa sitten edes jotain kuvia.




Messuilta löytyi myös hevosia, joista sain muutaman suhteellisen onnistuneen kuvan. Päivän päätteksi käytiin vielä tutustumassa kaupungin teatterin eri ammatteihin. Kun muut lähti takaisin koululle, mie ja Sanna jäätiin kaupunkiin, kun meillä alkoi jo neljältä yleinen musiikkitieto. Ostettiin sitten tanssiesityksiä varten valkoiset topit, punaiset helmet ja punaiset hiuspannat. Käteen tarttui myös tuollainen ihan hurjan nätti lehtikoru ja kaksi viimeistä Harry Potteria.



Tästä pstauksesta taisi tulla nyt aika kuvaripuli, mutta kun niitä kuvia nyt oli, niin pitihän niitä esille laittaa. Tänään kaikki sitten kannustaa Leijonat voittoon pronssiottelussa!

Ja vielä pieni mainos tähän loppuun :) Käykäähän katselemassa miun tumblria, jossa ei kyllä vielä ole kovinkaan montaa kuvaa ja koko ajan etsin myös uutta ulkoasua, sillä omasta mielestäni tuossa nykyisessä nuo kuvat näkyvät aivan liian pieninä.

No comments:

Post a Comment